A TAULA

Vicio torna aquest estiu a la Costa Brava

Vicio inaugura aquest dissabte, 18 de juny, el seu nou Pop Up a Mas Sorrer sota el nom Vicio Hot Spot

| 18/06/2022 a les 08:49h
Especial: A taula
Arxivat a: Magazine
Entrada de Vicio a Mas Sorrer.
Entrada de Vicio a Mas Sorrer. | Vicio.
Després de l'èxit aclaparador de l'estiu passat amb el seu Vicio Hot Spot a la Costa Brava i el popular Vicio Cold Spot d'aquest hivern a la Cerdanya, Vicio opta per repetir amb aquesta fórmula de restaurant efímer per temporades. Aquest estiu promet continuar donant guerra començant per la zona de l'Empordà.

El local efímer tornarà a estar situat al Mas Sorrer a Gualta, concretament a la carretera que va de Torroella a Parlavà, és un espai màgic envoltat de natura que l'ha posicionat com un de llocs icònics a visitar cada estiu. Però en aquesta ocasió, la marca de restauració més atrevida del panorama actual vol fer una edició encara més gran. I és que l'espai serà un 60% més gran que l'any passat, amb capacitat per a donar de sopar diàriament a més de 200 persones. A més, es posarà a disposició per primera vegada el servei de take away perquè tothom pugui gaudir de Vicio més enllà de les instal·lacions.
 

Vicio Hot Spot 2021. Foto: Vicio.


La marca oferirà les seves mítiques hamburgueses entre les quals destaquen la clàssica Cheeseburger i la Cheeseburger Trufada, opcions ideals per a recarregar piles després d'aquestes llargues tardes d'estiu. També es podran degustar opcions veganes o per als amants del pollastre, la seva popular Pollos Hermanos. Tampoc faltaran les seves varietats de patates fregides com les smoked bacon cheese fries (formatge mimolette fumat i bacó rostit) i les parmesan truffle fries (crema de tòfona negra amb parmesà).
 

Hamburgueses Vicio. Foto: Vicio.


Amb aquesta aposta, Vicio Hot Spot espera duplicar l'èxit dels seus popups anteriors i que hi puguin passar més de 15.000 persones durant aquests mesos d'estiu. Per aquest mateix motiu, l'espai anirà més enllà del sopar i els visitants podran gaudir dels diferents concerts que organitza el Mas Sorrer d'artistes reconeguts com Manel (el 28 de juliol), Arnau Griso (el 4 d'agost) i Juanito Makande (l'11 d'agost).

Coneguis o no coneguis Vicio, és interessant saber que amb només un any i mig de vida ha conquistat els cors i els estómacs de Barcelona i Madrid amb les seves hamburgueses a demanda i una gran aposta per la comunicació digital, especialment a les xarxes socials. De fet, Vició és una startup de food delivery especialitzada en hamburgueses que va néixer el 2020, l'any de la pandèmia, i entre els seus fundadors hi podem trobar l'Aleix Puig, el guanyador de la setena edició de Masterchef. Tant ha estat el seu èxit que la marca ha liderat gairebé des dels seus inicis el segment d'hamburgueses a l'aplicació Glovo. Es pot dir que Vició ha creat una experiència gastronòmica que va més enllà d'omplir estómacs, per aquest motiu és una de les marques amb més creixement i projecció en tot el territori espanyol, comptant ja amb més de 200 persones en plantilla.
 

Aleix Puig, cofundador de Vicio i guanyador de la setena edició de Masterchef. Foto: Vicio