ACTUALITAT

Les càpsules de sabors per a les begudes alcohòliques: l'invent d'una startup catalana

The Issimo Fruit Family és una empresa catalana que ha creat 12 càpsules de sabors amb sucs de fruites i espècies naturals que es poden combinar amb tot tipus de begudes alcohòliques.

| 22/05/2020 a les 13:18h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Imatge il·lustrativa
Els responsables d’una startup catalana es reinventen i creen una nova categoria: les càpsules de sabors per begudes alcohòliques.

The Issimo Fruit Family és una empresa catalana que ha decidit ampliar el seu negoci i crear càpsules d’essències de fruites i plantes per combinar-les amb tot tipus de begudes alcohòliques. El seu objectiu és que qualsevol persona es pugui crear “un combinat a casa, molt gustós i que li doni molta més vida al vermut, la ginebra o el cava que es vulgui prendre”, explica Enric Martori, fundador i director de l’empresa.

El sistema és molt senzill, com explica el mateix Martori “només es tracta d’escollir la beguda que et vingui de gust, triar una o dues de les càpsules creades per aquell còctel, obrir-les i bolcar-ne el contingut”. Un cop barrejat ja es disposa d’un nou combinat. Ràpid, còmode i senzill. “Facilitem la creació de combinats gustosos amb l’afegit que ningú necessita instruments específics, ni cap màquina”, aclareix el director de The Issimo Fruit Family.

Més enllà de crear un nou procute, en aquest llançament també han han tingut en compte que les càpsules fossin reciclables. “Estan fetes amb PET, així que han d’anar al contenidor de color groc, el d’envasos”. Són més fàcils de reciclar “ja que altres càpsules tenen una part orgànica i una metàl·lica que dificulta molt el seu reciclatge”.

Per ara han creat càpsules per combinar amb diferents begudes com la ginebra, el rom, el cava, el vi, el vodka, la cervesa, el whisky i el vermut. “A cada caixa de càpsules s’indica amb quina beguda combinen millor, però animem a les persones a experimentar i barrejar càpsules i begudes perquè les combinacions són quasi infinites”.

The Issimo Fruit Family ha creat, fins el moment, 12 sabors diferents que combinen aliments com taronges, farigola, maduixes, pastanagues, mandarines, coriandre, menta, pinyes, gingebre, llimes, magranes, llimones, raïm, coco, saüc o te, entre altres. El resultat són càpsules de sabors amb noms tant suggerents com Arancione Menorca, Rosa Mikonos, Porpora Itaca, Verdino Açores o Or Istanbul. “Sempre combinem un mínim de dos ingredients i en tenim de fins a 5, 6 o 7 sabors diferents com la càpsula de Corail Barcelona amb taronja, pastanaga, ametlla, mandarina i vainilla”.

Els responsables de The Issimo Fruit Family, l’Enric Martori i l’Oriol Martori, ja venen d’una saga familiar on la fruita, les hortalisses i els productes gourmet han estat a l’ordre del dia ja que els seus avis tenien una botiga a Viladrau. A aquesta experiència familiar hi han unit les seves experiències professionals. L’Enric en l’àmbit del màrqueting, estudis de mercat i tendències en diversos països europeus i l’Oriol en la venda internacional de productes. Segons l’Enric, “la nostra experiència ha acabat traslladant-se a les càpsules ja que combinen elements internacionals amb sabors mediterranis”.

A causa del confinament, ara per ara, les càpsules de The Issimo Fruit Family només es poden comprar a través de la botiga online The Iissimo Fruit Family