El fet d’establir-se finalment a l’Empordà, els va permetre poder començar a elaborar cervesa a casa i, posteriorment, esdevenir una cerveseria nòmada. Però l’any 2019 van adquirir una a una antiga masia a Rupià i van començar a fabricar la cervesa a les seves instal·lacions, convertint-se en l’única cerveseria de l’Empordà amb taproom.

Foto: Chicken Beers.
L’espai està obert de Febrer a Desembre, tot i que a l’estiu els horaris s’adapten a una afluència més elevada de clients, tant locals com de fora, amb un horari de dijous a diumenge de 18:30h a 23:30h.

Foto: Chicken Beers.
La seva producció està centrada en les IPA’s i Pale Ale, una cervesa més accessible, amb una baixa amargor i aromàtica, tot i que també disposen de Hazy IPA’s o Hazy Pale Ale amb molt més llúpol.

Foto: Chicken Beers.
Com a bons cervesers, els encanta experimentar amb noves cerveses i, per descomptat, les col·laboracions, com per exemple la Two Many Berries amb Espiga.

Foto: Chicken Beers.
Tal com ens explica la Judit, el disseny de les seves llaunes parteix del nom i l’estil de la cervesa i quines característiques aporta. Posteriorment els diferents artistes que hi col·laboren, transformen el concepte en el disseny que finalment queda plasmat a la llauna.

Foto: Chicken Beers.

Foto: Chicken Beers.
Actualment l’espai disposa d'un espai de street food, TheContainerDKB, de la mà de Maguey on poder tastar diferents plats per acompanyar les cerveses amb nachos amb chili, ceviche de llobarro, tacos o poké bowl.