ACTUALITAT

Grup Bimbo obté el 'Guinness World Record' a donación de pan més gran del món

Grup Bimbo ha obtingut el 'Guinness World Record' a la donació més gran de pa del món després de lliurar més de sis milions de llesques als Bancs d'Aliments

| 11/11/2020 a les 13:22h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine, Bimbo, Banc dels Aliments
Imatge il·lustrativa
La Virtual Global Energy Race, una iniciativa que impulsa Grup Bimbo per sisena vegada consecutiva, i que aquest any, a causa de les circumstàncies, s'ha transformat en una cursa virtual, està duent a terme en aquests moments el seu compromís de donar als Bancs de aliments 20 llesques de pa per cada participant inscrit.

El 2020, la cursa s'ha celebrat entre el 5 i 11 d'octubre i ha comptat amb més de 300 mil corredors de tot el món. Gràcies a ells, la suma total de llesques de pa donades supera els 6 milions, el que ha provocat que la companyia obtingui el Guinnes World Record a la major donació de pa en el món. A Espanya, on la iniciativa solidària ha comptat amb més de 8.000 corredors (un 11% més que el 2019), la companyia distribuirà més de 162.000 llesques de pa, (un total de 4368 kg, el que suposa un 91% més de pa que l'any anterior), als bancs d'aliments de Barcelona, Madrid, ​​València i Sevilla, ciutats on més inscrits hi ha hagut.

"Estem feliços d'haver pogut continuar amb aquesta iniciativa solidària a nivell mundial i de veure l'acollida tan multitudinària que ha tingut, malgrat les difícils circumstàncies que estem vivint. Fomentar l'esport i l'adopció d'un estil de vida saludable han estat i seguiran sent un pilar fonamental per a Grup Bimbo" afirma Elena Monerris, Màrqueting Manager de Grup Bimbo. "És una alegria rebre donacions tan nombroses a causa d'iniciatives solidàries com la que organitza cada any Grup Bimbo, i que a més són sempre ben acollides per part dels més necessitats." assegura Miguel Fernández, director de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL).

A més de ser una cursa solidària, la Bimbo Global Energy Race s'ha convertit en una de les iniciatives esportives i familiars més importants, mitjançant la qual Grup Bimbo, l'empresa de panificació més gran de món, anima a que s'adopti un estil de vida més actiu i saludable.