ACTUALITAT

GastroPirineus torna aquest 19 i 20 d'abril en format online per a l'edició 2021

Una vintena de reconeguts xefs i ponents donaran vida a les Jornades Professionals de Gastronomia de la cuina dels Pirineus.

| 13/04/2021 a les 11:50h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 13/04/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un any més, GastroEvents organitza el GastroPirineus, malgrat que encara són moments difícils i crítics pel sector, no volen deixar de donar visibilitat a les cuineres, cuiners i professionals del sector. Per això, i gràcies als xefs i ponents que de nou s’han implicat en aquest esdeveniment, i després de mesos de treball, GastroEvents oferirà una edició espectacular amb grans figures de primera línia.

Donat que l’experiència de la darrera edició des de Puigcerdà, amb sessions en directe i tots els protagonistes cuinant i actuant des del Museu Cerdà, i retransmesa en streaming pel canal de Youtube GastroEvents Online, va ser molt positiva, de molt nivell, i va registrar unes xifres de seguiment des de les xarxes socials espectaculars, enguany repeteixen el format.

Els propers dies 19 i 20 d’abril, en directe i des del mateix espai, una vintena de nous protagonistes d’arreu de Catalunya i -evidentment- de diferents punts del Pirineu, andorrans i francesos, grans xefs i ponents de diferents perfils, oferiran sessions magistrals de cuina tradicional, moderna, conceptual i d’autor, també de pastisseria i no hi faltaran l’enologia i els maridatges.

L'event es podrà seguir al canal de YouTube GastroEvents Online

El programa és el següent: