ENTRE COPES

El Vijazz Vilafranca posa a la venda les entrades pels tastos i maridatges

La platea del Casal – Societat La Principal acollirà la sala de tast del Vijazz Vilafranca 2021

| 17/06/2021 a les 22:04h
Especial: Entre copes
Arxivat a: Magazine
Imatge il·lustrativa
El Vijazz Vilafranca 2021 se celebrarà en tres espais: la plaça Jaume I i el Claustre de Sant Francesc on s’hi tindran lloc els concerts, i la platea del Casal on s’hi celebraran les sessions de tast i maridatge. Les entrades pels concerts es van posar a la venda el passat 4 de juny, i aquest divendres 18 de juny, a partir de les 10h del matí, es posen a la venda les entrades pels tastos.

Per aquesta edició especial, l’Acadèmia Tastavins Penedès ha planificat un gran programa de tastos i maridatges en una gran sala de tast, amb una capacitat de 50 persones, amb totes les mesures de seguretat, neteja i distancia entre participants. La platea del Casal oferirà la màxima comoditat i amplitud per poder desenvolupar els tastos amb totes les garanties.

El programa de tastos del Vijazz Vilafranca buscarà oferir als visitants els millors vins de la DO Penedès i caves DO Cava, maridats amb una selecció dels millors productes d’Ametller Origen. Els vins premiats en el concurs Tastavins DO Penedès 2021 seran la base de la majoria de tastos, complementats amb una selecció dels millors caves. La gestió anirà a càrrec del sommelier Xavier Viles, responsable tècnic de l’Espai Penedès BCN de l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb la col·laboració de sommeliers de referència com Meritxell Falgueras, Ramon Francàs o Ramon Roset.

Els tastos del Vijazz Vilafranca 2021 se celebraràn en horari de tarda vespre, el divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4, i també comptaran amb activitats especials com un tast de vins del celler Jean Leon, una presentació tast del nou segell 100% Xarel·lo de la DO Penedès, un tast maridatge de la DO Cava, o una presentació especial dels vins i caves de Ametller.

Qui vulgui adquirir entrades ho podrà fer a l’apartat “Tastos i maridatges” de la web del Vijazz Vilafranca. Tots els tastos tenen un preu únic de 15€.