BUSQUEM

On beure les millors orxates de Catalunya?

Els llocs on beure les millors orxates de Catalunya segons la comunitat Gastrotalkers

| 31/08/2021 a les 13:22h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine, Orxateria Ribera / Terrassa, Xixona Antino Pla Ferrandiz / Reus, Antonio Plà Ferràndiz / Reus, Oiko / Berga, Llorens / Vilanova i la Geltrú, Olivier / Sitges, Bar del Pepe / Berga, Can Soler / Badalona, Fillol / Badalona, Xata d'Or / Granollers, El Tio Che / Barcelona, Gelats 792 / Arenys de Mar, Planelles Donat / Barcelona, La Moreneta / Molins de Rei, Xixovic / Vic, La Ibense / Salou
Imatge il·lustrativa

 
Aquesta notícia es va publicar originalment el 31/08/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Existeix una llegenda que diu que una donzella, després d'una gran batalla, va donar-li una beguda blanca i dolça al rei Jaume I. Sorprès i extasiat per l'exquisit sabor de la beguda, el monarca va preguntar què era. La donzella li va dir que era llet de xufa. Llavors el monarca va exclamar: "Això és or, xata!".


Sabem que d’orxateries n’hi ha moltes i de molt bones repartides per tot Catalunya. A Gastrotalkers tenim fam de conèixer més llocs de Catalunya per saber on hem d’anar a beure’ns les millors orxates estiguem on estiguem i per això hem proposat a la nostra comunitat Gastrotalkers, a través del nostre perfil d’Instagram, que ens digueu quin són els vostres llocs preferits. Aquestes han estat les vostres recomanacions: Sabem que d’orxateries n’hi ha moltes i de molt bones repartides per tot Catalunya. A Gastrotalkers tenim fam de conèixer més llocs de Catalunya per saber on hem d’anar a beure’ns les millors orxates estiguem on estiguem i per això hem proposat a la nostra comunitat Gastrotalkers, a través del nostre perfil d’Instagram, que ens digueu quin són els vostres llocs preferits. Aquestes han estat les vostres recomanacions:


Orxateria Ribera (Terrassa)

 


Xixona, d'Antonio Plá Ferràndiz (Reus)

Orxateria Torroneria Sirvent (Barcelona)

L'Oiko (Berga)

Gelats Llorens (Vilanova i la Geltrú)

Olivier (Sitges)

Bar del Pepe (Berga)

Can Soler (Badalona)

Fillol (Badalona)

Xata d'Or (Granollers)

El Tío Ché (Barcelona)

Gelats 792 (Arenys de Mar)

Torrons Planelles Donat (Barcelona)

La Moreneta (Molins de Rei)

Xixovic (Vic)

La Ibense (Salou)


 I també ens heu recomanat algunes Jijonencas de diferents indrets de Catalunya.

__
Aquesta llista de recomanacions forma part de l’obertura de Gastrotalkers a la comunitat per seguir descobrint llocs nous i fer-vos partíceps del projecte. A Catalunya hi ha més 44.962 establiments dedicats a l’hosteleria, dels quals més d’11.000 es troben a la ciutat de Barcelona (DIRCE, 2020). Arribar a coneixe’ls tots és molt complicat, però escoltant l’opinió de tots vosaltres podem tenir una visió més àmplia i descobrir propostes que desconeixem i que probablement són un tresor amagat.

La llista no és un ranking, està feta seguint l’ordre d’arribada dels comentaris rebuts a la publicació d'instagram de Gastrotalkers del dia 27 de juliol a l'11 d'agost del 2021. Tot i així, sempre podeu entrar a la publicació per donar una ullada a noves aportacions que no estan reflectides en aquest artícle o bé per deixar la vostra opinió.

Quan hagi passat un temps tornarem a fer la pregunta en obert i tornarem a publicar una llista actualitzada amb totes les vostres aportacions. El mateix farem amb altres plats o productes en aquesta secció que hem titulat BUSQUEM que us convidem a visitar quan busqueu llocs on anar a gaudir d’un bon àpat.