ACTUALITAT

'Joc de Cartes' de TV3 incorporarà una nova categoria

Així ho ha anunciat el seu presentador, Marc Ribas, durant la presentació de la nova temporada de TV3.

| 08/09/2021 a les 12:00h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Joc de Cartes.
Joc de Cartes. | TV3.
TV3 ha presentat aquest passat dimarts 7 de setembre la nova temporada televisiva i ho ha fet amb plats forts.

Més enllà del retorn dels programes habituals o de la nova temporada d'El Foraster amb Quim Masferrer, dels nous capítols de la sèrie Crims dirigida per Carles Porta, o de nous programes i sèries que s'incorporen a la graella com Lloguer a primera vista, Fake Night, L'última nit del karaoke o Labanda sonora, destaca també un programa per menjar sa i diferent: Dilluns començo, un espai que convida a replantejar-se els nostres conceptes aparentment tradicionals sobre alimentació.

Però sense cap mena de dubte un dels programes amb més audiència de TV3 i que més moviment provoca a les xarxes socials és Joc de Cartes, presentat pel cuiner Marc Ribas. I torna amb sorpresa.

Aquesta temporada, Joc de Cartes incorpora una nova categoria en les famoses puntuacions: el vi.

Marc Ribas va comentar durant la presentació de la nova temporada que: "El què m'agrada més es que a la temporada tardor-hivern tindrem una categoria nova, que és la categoria del vi. I llavors doncs això ens dona una mica més de joc". "Tindrem vins i caves catalans".
 
Així ho confirmava també l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) a Twitter, promotors d'aquesta gran iniciativa que sense cap mena de dubte ajudarà a potenciar aquest sector tant important per al país.
 

Alba Balcells, directora general d'INCAVI i present al plató de TV3, va cele
brar l'acord amb un altre tuit:
 
La imatge corporativa del programa també s'ha actualitzat i ja incorpora la copa de vi entre les diferents categories que es valoraran en el programa. 
 

Nova imatge de Joc de Cartes amb èmfasi a la copa. Foto: TV3.