ACTUALITAT

Passeig de Gourmets encén els fogons de la seva quarta edició

El festival del Passeig de Gourmets arranca fins al 8 de maig amb les ganes i il·lusió d’apropar a tots els amants de la gastronomia la seva ruta de platets i els seus menús degustació.

Passeig de Gourmets reprèn la seva tercera edició del 14 al 24 d'octubre

| 27/04/2022 a les 16:38h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Els xefs de Passeig de Gourmets 2022.
Els xefs de Passeig de Gourmets 2022. | Mahala Nuuk.
Demà dijous 28 d’abril s’encendran els fogons dels 18 restaurants participants en la nova edició de Passeig de Gourmets que finalitzarà el proper 8 de maig. Amb una Ruta de Platets consagrada i popular, que el 2021 va aconseguir servir més de 12.500 racions, i amb uns Menús Degustació elaborats especialment per l’ocasió, el festival del Passeig de Gràcia promet ser el punt de trobada de la temporada per a tots els amants de la gastronomia.

En total, seran 11 els platets que es podràn gaudir per 7€ amb una beguda, oferida pels patrocinadors Estrella Damm, D.O. Cava i Royal Bliss. I, també, uns altres 11 establiments oferiran els seus menús degustació per 50€ incloent la beguda. A més a més, per aquells que vulguin gaudir d’una versió ampliada i sofisticada, aquest mateix menú es podrà realitzar per 65€ acompanyat d’un recorregut de Caves especial que harmonitzarà cadascuna de les propostes. Els menús degustació requereixen una reserva prèvia.


Els menús degustació

1. Alma Barcelona: el jardín del Alma
2. Almanac Barcelona: restaurant VIRENS
3. Belbo Fasto
4. Claris Hotel & Spa Barcelona: La terraza del Claris
5. Majestic Hotel & Spa Barcelona: Restaurant SOLC
6. Mandarin Oriental, Barcelona: Blanc
7. MR PORTER Barcelona
8. Restaurante CASA SEAT by Ametller Origen
9. Restaurant Solomillo
10. Sintonia
11. The One Barcelona: Somni


Passeig de Gourmets ofereix així la possibilitat d’endinsar-se a grans restaurants de primer nivell a preus populars per tal que tots i totes puguin conèixer el talent dels seus xefs i descobrir algunes de les elaboracions de temporada més selectes. Amb grans ambaixadors de luxe com Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Rodrigo de la Calle, aquesta nova cita gastronòmica amb el Passeig de Gràcia no ha de faltar a les agendes de tots els que tinguin ganes de menjar-se Barcelona i descobrir l’avinguda més cosmopolita de la ciutat a través dels seus restaurants.

Tots els platets, menús degustació, horaris i mapa d’ubicacions es poden trobar a la pàgina web oficial de l’esdeveniment www.passeigdegourmets.com, així com als programes de mà disponibles durant els dies del festival a cadascun dels restaurants participants.