Chicken Beers

10 anys de Barcelona Beer Festival

Experiències irrepetibles de la Barcelona Beer Festival 2022

| 23/10/2022 a les 10:27h
Especial: Entre copes
Arxivat a: Magazine
Cervesa de la Barcelona Beer Festival 2022.
Cervesa de la Barcelona Beer Festival 2022. | Chicken Beers (@chicken_beers)
La fira de cervesa artesana més important del sud d'Europa és la Barcelona Beer Festival i va tenir lloc el passat cap de setmana a La Farga de l'Hospitalet. Per fi ha tornat al 100% sent una edició molt especial, pots pandèmia, traient pit de la bona salut del sector. Una trobada per xalar amb un bon grapat d'activitats al voltant de la cervesa artesana.

Més de 250 marques, 600 cerveses diferents i 168 tiradors. Aquests són els impressionants números de la desena edició de la Barcelona Beer Festival. D'activitats n'hi va haver moltes, però m'agradaria destacar-ne dues que em van semblar molt interessants: l'Espai BBF Cask Revolution i el Cellar.
 

Barcelona Beer Festival 2022. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers)L'Espai BBF Cask Revolution és homenatge directe a les primeres edicions del BBF, 10 cerveseres permetien tastar la cervesa directament des de barril, servida sense màquina ni pressió, cop de martell i endavant. Impressionant.
 

Espai BBF Cask Revolution. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers)


Per altra banda, el Cellar s'ha convertit en l'espai de troballes, on poder adelitar-se amb cerveses especials, descatalogades, conservades al llarg dels anys i que malauradament és probable que no tornarem a gaudir més. Entre elles vam poder tastar la Siberian Black de Quer, una de les primeres Imperial Stout fetes a Catalunya, i la Corriveu Impériale de Le Bilboquet Microbrasserie, en barril de Bourbon, on el gust i aroma de la fusta s'hi havia "enganxat" amb el pas del temps.
 

Siberian Black de Quer a la BBF 2022. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers)

 

Cellar de la BBF 2022. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers)


No podem oblidar les POP-UP's, l'espai on poder maridar les nostres cerveses amb formatge, xocolata, gelat o fins i tot ostres del Delta de l'Ebre.
 

Ostres del Delta de l'Ebre a la BBF 2022. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers).


I si, així i tot, et quedaves en gana, sempre podem acompanyar tots aquests bravatges amb les delícies de la secció de les foodtrucks, amb hamburgueses, fingers de pollastre o les clàssiques braves.
 

Zona de foodtrucks de la BBF 2022. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers)

 

Foodtrucks de la BBF 2022. Foto: Chicken Beers (@chicken_beers)


Un cap de setmana complert, on hem pogut xalar de les nostres estimades cerveses artesanes entre amics i amigues. Ja estem desitjant que es presenti la pròximacerveses entre amics i amigues i que ja estem desitjant que es presenti la pròxima edició. Salut!