GASTROTALKERS

Sorteig Gastrotalkers d'un lot d'Any Nou

| 23/12/2020 a les 15:30h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Imatge il·lustrativa
ACTUALITZACIÓ: La guanyadora ha estat Inma Sorroche, de Sant Celoni.


Després de l'èxit de la panera de Nadal de Gastrotalkers i volent deixar enrere aquest any 2020, què millor per començar el 2021 amb bon peu que guanyar una panera d'Any Nou?

Des de Gastrotalkers hem decidit crear un segon lot per a tots vosaltres, aquest cop un lot d'Any Nou i sortejar-lo al nostre perfil d'Instagram entre les persones que formeu part de la nostra comunitat.

Què conté aquest lot? Com sabeu la gràcia és que no sabem què contenen fins que no els obrim, per tant no podreu saber què és exactament el que s'hi amaga fins que no hi hagi un guanyador/a. Només us podem avançar que hi ha molts productes diferents per gaudir d'una bona taula: dolços i salats, líquids i sòlids, la base per fer un bon aperitiu i també la sobretaula.

Com participar? 

1. Segueix el nostre perfil d'Instagram (@gastrotalkers).

2. Fes m'agrada a la publicació del nostre perfil d'Instagram on anunciem el sorteig.

3. Deixa-hi un comentari mencionant a la persona amb qui voldries compartir el lot de productes. Un comentari, una participació. Pots comentar tantes vegades com vulguis mencionant a persones diferents.

 


També has de saber... 

- Que tens temps fins el 31 de desembre del 2020 a les 23:59 h per participar.

- Que pots participar tantes vegades com vulguis.

- Que el dia 1 de gener del 2021 donarem a conèixer el/la guanyador/a. Un cop fet el sorteig anunciarem el guanyador/a en el mateix post i també el contactarem per DM. Si al cap de 24h hores no ha respost el missatge, automàticament es passarà al següent de la llista.

- La imatge de la promoció no correspon al premi.

Bases Legals

Aquí pots consultar les bases legals.